Rodzinny Ogród Działkowy
32-602 Oświęcim 4
Tel. 517 863 390

• Wjazd na teren ROD

DODATKOWE OTWIERANIE BRAM  prosimy ustalać z wyprzedzeniem(minimum 2 dni przed wjazdem) Gospodarz ROD telefon    795-358-632          UMAWIANIE WJAZDU - od pon. do pt. w godzinach od 14.00 do 16.00          - w sobotę od 10.00 do 13.00...

Dziś
Wczoraj
Tydzień
Last Week
Miesiąc
Last Month
Wszystkie

Your IP: 3.215.79.116
2021-06-22 09:59
Współpracują z nami
: P.H.U. Mediator Oświęcim ---- Zakład Usług Komunalnych w Oświęcimiu ----- Starostwo Powiatu Oświęcimskiego ----- Urząd Miasta Oświęcimia ---- Szkółka Drzew i Krzewów Ozdobnych "Kubiczek" Pisarzowice --

Walne Zebranie 2020

W dniu 26 września 2020r. odbędzie się Walne Zebranie

Sprawozdawcze w ROD „Stare Stawy” w formie komisarycznej.

Na podstawie Uchwały Krajowej Rady PZD nr 2/IV/2020 i nr 4/IV/2020 z dnia 25 czerwca 2020r. Zarząd ROD postanowił, kierując się dobrem ROD „Stare Stawy” o konieczności zwołania Walnego Zebrania w warunkach epidemicznych w 2020 roku pamiętając o przeprowadzeniu go w sposób nie zagrażający życiu i zdrowiu wszystkich uczestników.

W zebraniu będą uczestniczyć zaproszeni działkowcy wyodrębnieni w drodze losowania w obecności członków zarządu ROD
oraz Komisji Rewizyjnej ROD.

W związku z możliwością zwiększenia zagrożenia epidemiologicznego spowodowanego wirusem Sars-Cov-2 w terminie odbycia zebrania Zarząd ROD postanowił dostosować ilość obecnych na zebraniu do liczby 50 osób (tzw. „czerwone” zagrożenie epidemiczne). Ewentualność wystąpienia zagrożenia „czerwonego” oraz nieprzewidywalność rozprzestrzeniania się w/w wirusa spowodowała podjęcie kroków umożliwiających powołanie Zebrania w formie komisarycznej po wcześniejszym odwołaniu zwykłego Walnego Zebrania Sprawozdawczego w 2020 roku
(Uchwała Okręgowego Zarządu Małopolskiego w Krakowie nr 133/2020 z dnia 10 września 2020r.)

Zebranie rozpocznie się o godz. 9 - I termin lub 9.30 - II termin

na terenie ROD „Stare Stawy” - Plac przy biurze ROD

Członków PZD użytkujących działki w ROD „Stare Stawy” informujemy o możliwości złożenia wniosków dotyczących spraw naszego Ogrodu. Podpisane czytelnie imieniem i nazwiskiem oraz oznaczone numerem działki wnioski czy też propozycje lub zapytania będą odczytane i rozpatrywane na Walnym Zebraniu. Ich treść znajdzie się w protokole sporządzanym podczas Walnego Zebrania.

Zachęcamy do składania wniosków w formie papierowej w biurze ROD lub w skrzynce korespondencyjnej umieszczonej na bramie przy biurze ROD. Można także wnioskować drogą elektroniczną: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Anonimy nie będą rozpatrywane.

W imieniu Zarządu:

Prezes